miercuri, 5 septembrie 2012

Provocări

   Urmează un an plin de provocări. Cred că de fapt clasa a XII-a nu e chiar atât de rea precum spune toată lumea. Totul e în mintea noastră, tot stresul, presiunea de a avea rezultate bune, de a învăţa mult, de a "lua" BAC-ul... Înveţi într-una de atâţia ani de zile şi în 3 ore pe zi, 3 zile într-o săptămână s-a dus toată strădania ta. Se derulează mult prea repede, în maxim două săptămâni ai dat şi examenele, ai aflat şi rezultatele, ai făcut şi o contestaţie (eventual) şi gata! Asta e tot! 
   Merită aceste două săptămâni tot stresul şi frica noastră? Merită să ne ambalăm atât, să "îndesăm" informaţii de tot soiul în minţile noastre stresate?
   Eu zic că cel mai bine e să o luăm uşor cu toţii! Fără stres, odihnă cât mai multă, exerciţii făcute din timp nu pe ultima 100 de metri, şi multă voinţă. Indiferent cât de dificil ni se pare, bac-ul n-a ucis pe nimeni deocamdată şi cu muncă (mai multă sau mai puţină, după caz) poate fi "învins"!
    Mult succes celor care sunt în an cu mine! Să începem cu dreptul!

Un comentariu:

  1. şi cum spuneam mereu chiar dacă poate nu ştii totul- trebuie să laşi impresia că ştii ce faci. cred că anul ăsta va conta !

    RăspundețiȘtergere

Feel free to give me feedback!