sâmbătă, 18 aprilie 2015

Cumpărate de curând (2)

   Hello, ladies!

   Cum în ultimul timp am scris mai rar pe blog, s-au adunat mai multe produse pe care le-am cumpărat în acest timp, prin urmare m-am gândit că e timpul pentru o postare nouă. Produsele sunt cumpărate din diverse magazine + Avon şi Oriflame.



   Pe la jumătatea lunii martie mi s-a terminat gelul spumant Sebium de la Bioderma, aşa că a trebuit să îl cumpăr din nou. De data aceasta m-am orientat spre ambalajul de 500 ml, pentru că este cel mai economic şi nici nu am de gând să îl schimb prea curând. A costat 55 lei la farmacia Dona, un preţ rezonabil, zic eu, ţinând cont că cel de 200 ml este în jur de 40 lei.
   Tot în aceeaşi perioadă am văzut în oferta de la Carrefour loţiunea micelară de la Garnier şi cum a mea era pe terminate am zis că e un moment bun să mă aprovizionez. Îmi place să folosesc această loţiune în primul rând penru că este fresh şi nu lasă tenul lipicios (urăsc ideea de "lapte" demachiant care îmi încarcă tenul), şi în al doilea rând deoarece curăţă foarte bine machiajul şi este chiar spornică! A costat în jur de 16 lei.
   Deodorantul Gerovital H3 a fost cumpărat pentru că am reuşit să termin unul din deodorantele din Project Pan (vezi aici) şi m-am gândit că de acum pot alterna unul din deodorantele rămase cu acesta. Varianta Sensitive este preferata mea, atât din punctul de vedere al mirosului, cât şi al eficienţei: protejează foarte bine, iar mirosul este fresh - dulceag. Love it!

   Acum să trecem la produsele de la Avon. Au fost cumpărate în mai multe campanii şi primul dintre ele a fost uleiul spray pentru păr deteriorat din gama "Supreme Oils". Îmi place foarte mult mirosul lui şi faptul că se menţine mult timp, dar din păcate nu are un efect puternic asupra părului uscat şi aspru. Cred că ar trebui folosit, mai degrabă, pe un păr mai sănătos pentru a preveni deteriorarea. 
   Dat fiind faptul că am terminat laptele de corp Dove din Project Pan, mi-am permis să îmi comand o nouă loţiune de corp din gama Naturals, cu lămâie şi gerbera. Îmi plac mult loţiunile din această gamă pentru că sunt uşoare, se absorb repede în piele şi au arome deosebite. 
   Masca de faţă pentru puncte negre de la Clearskin e o comoară pentru mine. Am mai folosit-o în trecut, dar niciodată cu regularitate şi chiar şi aşa am putut observa îmbunătăţiri. Acum o folosesc de două ori pe săptămână de aproape o lună şi au început să se vadă rezultatele. Îmi place foarte mult, chiar elimină, treptat, punctele negre şi nici nu usucă pielea. Am folosit şi varianta de la Oriflame, dar aceea îmi usca tenul excesiv şi nici nu mi se părea că îmi curăţă tenul de "inamici".
   Ultimul produs de la Avon este şi cel mai recent: tratamentul CelluBreak 5D. Este cel mai nou tratament Solutions apărut şi l-am comandat pentru că am profitat de o ofertă a reprezentanţilor. De obicei nu cred în puterea cremelor de a vindeca astfel de probleme şi nici nu am probleme mari cu celulita, dar conferă fermitate pielii şi este o cremă potrivită pentru a preveni apariţia celulitei.

   Acum sărim la brandul concurent, adică la Oriflame. Am comandat serveţelele matifiante Optimals pentru ca sunt cele mai bune produse de acest gen pe care le-am folosit! Credeţi-mă, sunt absolut indispensabile unei posesoare de ten gras, aşa ca mine. Pur şi simplu îndepărtează perfect excesul de sebum şi (aici vine partea tare!) lasă tenul mat. Prima oară, le-am folosit la o prietenă şi am spus că trebuie să le am cu orice preţ. Când le-am comandat eu au costat 15 lei, dar uneori sunt şi mai ieftine. Sunt 50 bucăţi înăuntru şi merită fiecare bănuţ!
   Last, but not least, mi-am comandat şi kit-ul pentru sprâncene. Nu că nu mi-ar fi plăcut cel de la Avon, dar acesta dispune de două nuanţe, una mai deschisă şi una închisă, iar eu fiind blondă, m-am gândit că ar fi mai potrivit pentru mine. Am intuit bine! Deşi nuanţa deschisă este puţin gălbuie, un amestec între cele două este exact rezultatul de care am nevoie. Ceara, din nou, nu o folosesc.

  Cam astea sunt produsele pe care le-am adăugat recent în dulapul de cosmetice. Nu îmi pare rău deloc, pentru că fiecare mi se potriveşte şi le voi folosi cu drag.
   Voi ce v-aţi mai cumpărat în ultima vreme?

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!