marți, 14 ianuarie 2014

Review & Giveaway - Avon Femme


   Hello girls!

   A trecut mult timp de la ultimul review, aşa că acest produs a picat la fix. În plus, nu am făcut niciodată un review pentru un parfum, ci doar mici descrieri, aşa că aceasta este o premieră.


   Apa de parfum Avon FEMME va fi lansată în Campania 3, dar noi, reprezentanţii am avut onoarea de a o testa mai repede. Aşa că, odată cu ultimul colet, am avut ocazia să mă delectez cu mirosul elegant al noului parfum.

   Încă dinainte de a avea sticluţa în mână şi de a testa efectiv parfumul, ambalajul lasă impresia că ceea ce ascunde este un parfum grandios. Cutia neagră cu sclipici argintiu în partea de sus inspiră eleganţă prin simplitatea ei, mister şi strălucire. Femeia care va purta acest parfum va fi, cu siguranţă, în centrul atenţiei şi se va simţi minunat!

 
   De la primul puf, Avon Femme denotă eleganţă şi rafinament. Este un parfum puternic, care nu poate trece neobservat. Notele delicioase de pară se îmbină cu acorduri de magnolie şi ambră, creând un parfum seducător, strălucitor şi, totodată, plin de mister. Orice femeie se va simţi specială şi încrezătoare purtând această aromă.


   Cum ar fi să simţiţi aroma acestui minunat parfum pe propria încheietură? Dacă v-am făcut curioase în legătură cu Avon Femme, vă spun că îl puteţi avea şi voi, pentru că dăm startul unui giveaway care îl are ca premiu!
   Regulile sunt simple, trebuie doar să:
  •  urmăriţi blogul prin GFC
  • daţi like paginii de Facebook a blogului Writing Again
  • daţi share (PUBLIC) acestei postări pe pagina voastră
  • lăsaţi un comentariu în care să menţionaţi numele cu care urmăriţi blogul prin GFC, numele şi linkul de pe Facebook.
   Concursul se va încheia în data de 31.01.2014, iar câştigătoarea va fi anunţată în maxim 48 ore.
   Vă urez mult succes! 

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!