duminică, 8 iunie 2014

Pics of the week [64]

   Hello girls!

   Astăzi de dimineaţă m-am trezit cu raze de soare în ferestre. Afară mă aştepta o minunată zi de vară, genul de zi pe care îl aşteptam de mult timp, dat fiind faptul că a tot plouat săptămânile trecute. Aşa că am mâncat repede micul dejun şi am ieşit la plimbare în pantaloni scurţi (!).
   Din păcate, de mâine suntem în sesiune, deci nu prea avem timp de plimbări. Totuşi, chiar vorbeam cu prietenul meu, trebuie neapărat să învăţăm în natură pentru examene, e mult mai fain decât să stăm în casă şi să ne plângem de milă că trebuie să învăţăm.
   Dar să lăsăm puţin deoparte sesiunea şi să vă arăt pozele!

Marţi am încercat Frappe de la ZuZu. E foarte fain la gust; are un procent mai mare de lapte decât de cafea în compoziţie, dar e răcoritor şi buun!

Miercuri mi-am cumpărat un rimel pe care mi-l doream de mult timp: Colossal Volum' Express Waterproof. Aveam mare nevoie de un rimel rezistent la apă, doar e vară! :)

Tot miercuri m-am vopsit cu Garnier Olia 7.13. Mai multe despre experienţă veţi afla într-o postare separată.

Joi am primit produsele Apidermin Lejer în cadrul campaniei de testare despre care v-am vorbit aici. În curând veţi citi şi un review al acestor produse.


Vineri am sărbătorit aniversarea noastră! <3

Şi am dus şi maşinuţa lui iubi la spălat.

Sâmbătă am sărbătorit cel mai tânăr membru al familiei: a împlinit un anişor şi i s-a tăiat moţul!

Iar azi dimineaţă, înainte să ies la plimbare, mi-am făcut un ceai revigorant de la Fares. Este favoritul meu de până acum, are o aromă deosebită şi conţine frunze de ceai verde pentru un boost de energie!

   Acum că revizuiesc pozele adăugate în postare, îmi dau seama că am reuşit să surprind cât mai multe detalii din săptămâna mea. Au fost nişte zile foarte frumoase şi, sincer, pornesc cu destul de multă energie în sesiune. Mă gândesc doar că după acest "hop" urmează vacanţa şi excursia la mare şi multe momente de relaxare si voie bună.
   Cum a fost săptămâna voastră?

Vă pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!