duminică, 6 octombrie 2013

Prima zi de facultate

   Hello girls!

   După cum ştiţi, marţi a fost prima mea zi de facultate. Sunt înscrisă la Informatică aplicată în Braşov, iar prima săptămână mi-a plăcut. Totul e diferit faţă de liceu, dar schimbările mi se par binevenite şi am un orar chiar rezonabil, deci din punctul ăsta de vedere, am început bine. 
   Dar haideţi să vă povestesc pe larg despre prima zi din viaţa mea de studentă...


   Totul a început luni seara, când mi-am pregătit conştiincioasă vestimentaţia pentru a doua zi. M-am gândit că va fi rece aşa că am optat pentru o bluziţă neagră cu guler şi o maletă pe dedesubt. Deşi visul meu era să încep facultatea cu o cămăşuţă frumoasă şi un sacou, n-ar fi fost posibil pe frigul ăla! În ceea ce priveşte partea de jos, am avut jeanşi skinny şi o pereche de pantofi de piele. Simplu şi decent, zic eu.
  La machiaj nu am exagerat, am folosit doar BBcream, mascara (my all time favourite, Sexy Pulp) şi ruj (Ultra Colour, nuanţa Pout), iar dintre parfumuri am ales Outspoken by Fergie. Parfumul acesta mă face să mă simt sigură pe mine şi plină de energie, deci exact ce aveam nevoie pentru un început bun.
   
   Festivitatea de deschidere a fost drăguţă; a vorbit decanul şi ne-a urat "Bun venit", apoi a dat cuvântul mai multor profesori. Sincer, la cât era de mare sala, abia am putut auzi ce a avut de spus fiecare, dar toate discursurile s-au învârtit în jurul ideii de "un nou început". Am avut orar încă din prima zi, dar ceea ce m-a dezamăgit a fost faptul că nu au fost afişate listele cu grupele nici atunci, nici în altă zi din această săptămână, aşa că totul a fost puţin haotic. Poate mâine vom fi mai norocoşi (ar fi timpul).
   Oricum, pe la jumătatea festivităţii ne-am aruncat ochii pe geam şi am văzut că ningea cu fulgi MARI. Da... pe 1 octombrie ningea de parcă urma să vină Moşu', iar noi toţi eram îmbrăcaţi de toamnă cu geci subţiri şi pantofi. Cu siguranţă nu voi uita această primă zi. Ia uitaţi ce "minunăţie" era afară (să nu mai zic cum era traficul)


   Deşi n-a mai nins de atunci, frigul s-a menţinut, aşa că am sărit direct la cizme şi ghete de iarnă. Aş vrea totuşi să am ocazia zilele următoare să port pantofi şi un palton mai subţirel, dar nu îmi fac prea mari speranţe. Cum e vremea pe la voi? Cum a fost săptămâna voastră?
   Vă urez tuturor un an universitar cât mai bun!

Pupici!

6 comentarii:

  1. Sa ai parte de o facultate usoara si o sesiune la fel de usoara. La mine inca nu a inceput. E haos mare. Sper saptaman viitoare sa avem si noi cursuri! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes, Bia, in noul an! Sa imi trimiti si mie niste fulgi de zapada aici, la Cluj! Pupici :* (Bia V)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult Bia! La fel iti doresc si tie. Nu-ti dori inca fulgi... vine si vremea lor! :)) :*

      Ștergere
  3. Iui,ce zapada a fost:(
    Mult succes cu noua ta viata!!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, ninsoare, desi arata dragutz asa, dar pentru decembrie, nu acum!!!

    iti doresc un an usor si da, cred ca toate discursurile sunt legate de inceputurile alea noi si fantastice :)).

    bafta!!

    RăspundețiȘtergere

Feel free to give me feedback!