vineri, 21 februarie 2014

First day in Cluj

   Hello girls!

   Tocmai m-am întors dintr-o călătorie absolut superbă la Cluj. V-am spus că vrem să vizităm Clujul, v-am cerut sugestii, ne-am suit în maşină şi am plecat. Suntem genul de persoane care se entuziasmează când se află în gară, care s-ar urca la orice oră în tren sau în maşină pentru o călătorie. Visam să ajungem la Cluj de mult timp, iar vacanţa de după sesiune părea momentul ideal pentru o astfel de relaxare.
   Miercuri a fost prima noastră zi în frumosul Cluj. A fost o zi însorită, călduţă, perfectă pentru plimbare şi pentru descoperit oraşul, aşa că imediat după ce ne-am cazat la pensiune, am pornit pe jos să "explorăm". Până la urmă, nu e aventură dacă nu opreşti GPS-ul şi nu te dai jos din maşină, nu? Aşa că am căutat pe hartă, ne-am orientat un pic şi am luat autobuzul.

   Pentru prima zi, am decis să vedem centrul. Ne-am oprit la Piaţa Unirii... (Click pe poze pentru ZOOM)



   ... apoi am decis să mergem să vedem Cetăţuia.





      Şi, dat fiind faptul că de acolo de sus se vedea frumos Parcul Central şi Cluj Arena (care părea şi foarte aproape), ne-am gândit să le vizităm şi pe acestea. Parcul era extrem de liniştit, lumina blândă a soarelui de după-amiază îl umplea de magie, aşa că plimbarea pe aleile sale a fost foarte relaxantă.



   Seara am foat la Iulius Mall şi am luat o masă delicioasă la Pizza Hut. Am umblat foarte puţin prin magazine, pentru că am vrut să lăsăm cumpărăturile pentru a doua zi... despre care vă voi povesti într-o altă postare. Deci, rămâneţi pe aproape!

My look:
Pantaloni - Stradivarius
Jacheta - CATO
Fular - handmade
Bluza, pantofi sport cu platformă, geantă - random brands

My boyfriend's look:
JeansPull & Bear
Hanorac -  New Yorker
Pantofi sport - Adidas
Vesta - CATO


Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!