luni, 3 martie 2014

Favoritele lunii februarie

   Hello girls!

   S-a încheiat luna februarie, deci, oficial, am scăpat de iarnă (cel puţin teoretic). Această lună a fost slăbuţă în ceea ce priveşte noutăţile în trusa mea de cosmetice. Prin urmare, printre favorite se află produse pe care le am de mai mult timp, dar pe care nu le-am folosit aşa mult până acum. Am des perioade în care îmi dau seama că anumite produse le-am abandonat în favoarea altora mai noi, aşa că revin asupra lor. O să vedeţi imediat despre ce este vorba...


   Primul exemplu din categoria despre care v-am vorbit este BB cream-ul de la Essence. De când mi-am cumpărat fondul de ten Giordani Gold am abandonat BB-ul. De câteva săptămâni am revenit asupra lui. E un produs bun, deşi nu rezistă extraordinar de mult pe ten. Pentru uniformizarea nuanţei tenului este ideal.
   Tot din categoria produselor uitate pe raft face parte şi apa de toaletă Slip Into... Are o aromă foarte plăcută, doar că l-am abandonat pentru că nu persistă decât 2-3 ore. Acum am revenit asupra lui şi îl folosesc de mai multe ori pe zi ca să se păstreze aroma.
    Masca de faţă cu minerale Planet Spa am cumpărat-o în decembrie, dar nu prea am folosit-o atunci. Mi-am adus aminte de ea când am urmărit o reclamă aşa că am scos-o din dulap şi am folosit-o de mai multe ori în luna ce a trecut. Îmi place mult pentru că lasă tenul curat şi nu usucă pielea.
   Loţiunea micelară Garnier este o investiţie foarte bună. Curăţă foarte bine machiajul, sunt mulţumită! În general, sunt pretenţioasă când vine vorba de astfel de loţiuni, pentru că nu vreau să lase pielea lipicioasă. Cu această loţiune nu se întâmplă niciodată acest lucru. În plus, e foarte spornică; iniţial, nu am crezut ce scrie pe ea (200 uses), dar  încep să cred că e adevărat!
   Ultimul produs din lista favoritelor este demachiantul express 2in1 Garnier. A devenit favoritul meu în ceea ce priveşte îngrijirea ochilor. Până acum, în top era demachiantul bifazic Yves Rocher, dar acesta l-a întrecut, reuşind să cureţe machiajul rezistent, cu care celălalt a întâmpinat probleme. Citiţi mai multe în review-ul de aici.

   Ce părere aveţi de favoritele mele? Aţi folosit vreun produs de aici?

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!