duminică, 2 martie 2014

Pics of the week [50]

   Bună fetelor!

   A trecut şi ultima săptămână din februarie şi iată-ne în prima lună de primăvară. De acum înainte, indiferent de vremea de afară, în sufletele noastre trebuie să fie mereu primăvară. Ce ziceţi, putem face asta? Eu zic că da! Trebuie să ne încărcăm cu energie pozitivă, să ne bucurăm de viaţă şi încet-încet să scoatem din dulap hăinuţe mai subţiri, mai colorate!


Ai mei au fost plecaţi într-o călătorie şi mi-au cumpărat setul acesta frumos de brăţări, pe care l-am scos la purtare miercuri.

Primul Latte Macchiato pe semestrul acesta. Zi de cursuri!

Lunch time! Telemea şi roşii cherry, combinaţia perfectă pentru mine!

Joi am ieşit la mişcare. Eu mi-am luat rolele, tata bicicleta şi am pornit la drum. Ador să mă dau pe role! (Pentru energie am mâncat Corny cu merişor, foarte bun!)

Micul dejun de vineri: ou fiert, roşii şi salată. Plus ceai, care nu lipseşte niciodată!

Vineri seara am primit zambile de la dragul meu iubit! <3

Sâmbătă, în prima zi de primavară, am purtat brăţări în culorile celebrului mărţişor: alb şi roşu.

Si tot sâmbată am fost la Carrefour (ştiam că au 20% reducere la vopsele de păr) şi am ales o nuanţă frumoasă de blond deschis de la Nectra Color (da, vreau blond deschis din nou!). Pachetul cu CC Cream şi şerveţele demachiante l-am luat din DM, dar aveau şi la Carrefour, cu un leu şi ceva mai ieftin :))

   Finalul lunii februarie atrage după sine postarea cu favoritele, deci rămâneţi pe aproape! De asemenea, am mai aruncat un rând de ambalaje goale, deci veţi putea citi şi un Empties cât de curând.
   Dragilor, vă urez o primăvară frumoasă, plină de sănătate, momente frumoase şi zile cu soare!

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!