duminică, 14 iulie 2013

Pics of the week [19]

   Bună fetelor!

   Săptămâna aceasta a fost una superbă. A început cu o zi de luni fantastică în care am aflat rezultatele la bac şi a continuat cu multe ieşiri, plimbări şi cumpărături. Simt, în sfârşit, libertatea pe care ţi-o dă ideea că ai terminat cu succes examenele! Tot săptămâna aceasta am umblat sa rezolv cu actele pentru înscrierea la facultate. Acesta ar fi ultimul "hop" de vara aceasta, dar sunt liniştită şi sper că va fi bine.
   Am făcut mai multe poze decât în ultimele săptămâni (v-am promis că mă revanşez) şi sper să vă facă plăcere să le vedeţi!

Unghiuţele, ca de obicei. După rozul neon de săptămâna trecută, am vrut ceva nude.

Duminică, după ce am postat "Pics of the week" am fost cu iubiul la ceainăria "Open Heart" (braşovencele ştiu). Este o ceainărie pe drumul spre Poiana Braşov, de unde se vede absolut superb oraşul.

Luni am fost răfăţată de prietenul meu cu KitKat cu cremă de alune pentru că am fost cuminte şi am luat notă mare la bac.

Seara a trebuit să sărbătorim cumva. Cam nesănătos, ce e drept.

Marţi am reînceput să citesc. Mi-a fost dor pentru că n-am mai avut timp de aşa ceva de vreo lună sau poate chiar două. M-am relaxat alături de un Jacobs Ice Coffee.

Marţi seara am mers în oraş. Caravana Metropolis a ajuns la Braşov şi au rulat câteva zile filme în Piaţa Sfatului, intrarea fiind gratuită. Noi am văzut Superstar. Ţin să vă spun că ideea mi s-a părut foarte faină, era plin de lume, mai ales de tineri.

În timp ce aşteptam să înceapă filmul...

Miercuri am mâncat porumb fiert după aprox. 2 ani. Mi-era atât de poftă! Am purtat aparat dentar până în septembrie anul trecut, aşa că vara trecută şi cu o vară înainte nu am putut mânca aşa ceva.

Miercuri şi joi am fost în căutarea unui costum de baie care să îmi vină cât mai bine. Vă arăt mai multe într-o postare separată cu ultimele cumpărături.

Prânzul de vineri. Aţi încercat vreodată eugeniile de la Carrefour, marca Nr.1? Sunt super bune, deşi nu m-aş fi aşteptat, la ce preţ au (30 de bani).

Seara ne-am cumpărat Freeway de la Lidl, în ediţiile speciale cu artişti.

Şi sâmbătă am ieşit cu prietenul meu şi verişorul meu din Germania.

   Aceasta a fost săptămâna mea. Aştept cu nerăbdare să plec la mare, dar până atunci mă plimb toată ziua prin oraş. În plus, citesc toate cărţile pe care le-am pus deoparte în ultimul an şi încerc ţinute şi accesorii cât mai colorate.
   Rămâneţi pe aproape, zilele acestea vă pregătesc mai multe postări drăguţe cu ultimele cumpărături şi cu surprizele campaniei 11 Avon.
   Să aveţi o săptămână faină, plină de mici bucurii care fac viaţa frumoasă!

Pupici!

10 comentarii:

  1. foarte dragut costumul ♥
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult nuanta ojei tale si costumul de baie pe care l-ai luat!:D E minunat si foarte girly!!:) Si,by the way,citesc aceeasi carte:D Desi nu e cine stie ce:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invidiez...pe lângă ieşiri mai faci şi cumpărături..iubesc postarile astea <3 Cosmi :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt fan declarat KFC, iti dai seama ce am salivat la poza ta :))

    RăspundețiȘtergere

Feel free to give me feedback!