joi, 28 noiembrie 2013

NOTD: Purple hearts

   Bună fetelor!

   Zilele trecute mi-am dat seama că eu n-am postat NOTD-uri prea des pe blog şi m-am decis să schimb acest lucru şi să împărtăşesc cu voi manichiurile care îmi plac foarte mult. Luni aţi putut citi despre noul meu Glitter Avon (aici), iar azi vă arăt ce am realizat acum ceva timp cu şabloanele cu inimioare pe care le-am cumpărat din DM :)

luni, 25 noiembrie 2013

NOTD: Rose Golden Glitter

   Bună fetelor!

   V-am spus în postarea de aici că mi-am comandat glitter-ul de la Color Trend într-o nuanţă care îmi place foarte mult (şi nu numai în materie de ojă) - Rose Golden. Aşa că duminică dupa-amiaza mi-am făcut unghiile şi am aplicat glitter-ul peste o altă ojă, tot de la Avon, nuanţa Naked Truth.


duminică, 24 noiembrie 2013

Pics of the week [36]

   Bună fetelor!

   Săptămâna ce a trecut a fost aşteptată cu mare drag de cei care doreau să-şi cumpere ceva la preţ redus, doar a fost Black Friday. Eu una nu am profitat de nicio ofertă; mi-ar fi plăcut un telefon, dar nu l-am găsit la preţul pe care eram dispusă să-l plătesc, aşa că mai aştept. Nu e grabă, actualul meu telefon se descurcă foarte bine! Voi v-aţi luat ceva zilele acestea?

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Avon Haul

   Hello girls!

   A trecut ceva timp de la ultimare postare de acest tip. Adevărul este că am fost destul de "cuminte" şi nu am prea cumpărat cosmetice în ultimul timp. Cum ieri a venit comanda Avon, azi este ocazia perfectă să postez un haul (sau mini-haul, mai precis), ca să vedeţi şi voi pe ce am dat bănuţii :)

luni, 18 noiembrie 2013

Pics of the week [35]

   Hello girls!

   Săptămâna aceasta nu am făcut mare lucru, în sensul că nu prea am ieşit în oraş. Vremea începe să dea semne că vine iarna; în Braşov e mai frig şi cred că în curând va ninge, ceea ce pe mine mă bucură. Îmi place zăpada, mai ales în luna decembrie când este şi ziua mea şi sunt şi sărbătorile. Ţin minte foarte bine că anul trecut a nins abundent chiar pe 12 decembrie (zi mermorabilă, 12.12.2012 , ştiţi voi) şi m-am bucurat ca un copil!

vineri, 15 noiembrie 2013

Cosmetice homemade?

   Bună fetelor!

   M-am gândit să abordez un subiect despre care vreau să aflu mai multe lucruri, şi anume cosmeticele făcute acasă. Şi aici mă refer la toate amestecurile de ingrediente naturale benefice pentru ten, păr, corp etc.
  

    Printr-un singur search pe Google, găsim nenumărate reţete pentru măsţi de faţă, de păr, scrub-uri şi alte asemenea; problema este că nu ştiu câte dintre ele sunt într-adevăr bune pentru pielea şi părul nostru. Aşa că m-am decis să vă întreb pe voi ce fel de reţete minune aţi testat şi ce rezultate aţi avut. Pentru că eu, în afară de scrub cu miere şi zahăr brun sau zaţ de cafea, nu am încercat altceva.
   Am auzit de combinaţii cu ulei de măsline, ulei de ricin, albuş de ou, suc de lămâie şi alte asemenea, dar prefer să aud mai întâi despre experienţele voastre. Aşa că, aştept cu nerăbdare comentariile voastre!

Pupici!

marți, 12 noiembrie 2013

Empties (5)

   Bună fetelor!

   Iată că am ajuns să scriu o nouă postare Empties. V-am mai spus că sunt foarte mândră de mine de fiecare dată când văd că s-a strâns material pentru o nouă postare? Da, v-am mai spus. Chiar şi aşa, tot mai am o mulţime de produse pe care ar trebui să le termin, dar pe care le tot evit. Ar trebui să încep un Project Pan, dar mă mai gândesc. 
   Acum, să vă arăt cu ce mă mândresc...

duminică, 10 noiembrie 2013

Pics of the week [34]

   Bună fetelor!

   A mai trecut o săptămână din noiembrie, ceea ce ne aduce şi mai aproape de luna mea preferată, decembrie! Vremea nu dă semne că ştie ce scrie în calendar, pentru că nu avem parte în niciun caz de temperaturi de noiembrie. Sunt curioasă cât timp se va mai păstra căldura.
   Una peste alta, săptămâna aceasta am avut parte de nişte zile pline, motiv pentru care nici nu am apucat să scriu pe blog. Sper ca zilele ce urmează să fie mai liniştite. Haideţi să ne uităm la poze...

sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Winter beauty kit

   Hello girls!

   Aş vrea să îmi cer scuze că am lipsit atât de pe blog, dar am avut o săptămână plină şi nu am reuşit să scriu nimic. Acum că am revenit, m-am gândit să postez beauty kit-ul pentru iarnă, pe care vi l-am promis de atâta vreme.
   Nu ştiu cum sunteţi voi, dar produsele mele de îngrijire se schimbă radical în sezonul rece. Şi, cum luna noiembrie face trecerea la frig şi zăpadă, este momentul ideal să schimbăm şi rutina de îngrijire.

duminică, 3 noiembrie 2013

Pics of the week [33]

   Bună fetelor!

   Săptămâna aceasta am fost bombardată de Halloween din toate direcţiile. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu nu pot să suport această sărbătoare. Pur şi simplu nu văd nicio plăcere în a mă costuma şi a sculpta dovleci. Mi se pare o sărbătoare care a apărut la noi din dorinţa comercianţilor de a face profit, pentru că, să fim serioşi, toate magazinele au fost pline de dovleci şi costume şi alte chestii în portocaliu şi negru. Ca să nu mai spunem de toate pub-urile unde au avut loc tot felul de petreceri. 
   În fine, nu am nimic împotriva celor care s-au costumat şi care au sărbătorit pe 31 octombrie; la urma urmei, e alegerea fiecăruia. Eu una prefer să aştept cuminte sărbătorile de iarnă, care şi ele aduc un profit enorm, dar care au măcar o puternică semnificaţie în sufletul meu şi care sunt înconjurate de o atmosferă de calm şi linişte sufletească.