joi, 16 mai 2013

Random Stuff

   Hello girls!

   M-am hotărât să fac o postare cu "de toate" astăzi, pentru că aveam multe să vă spun. În primul rănd am scăpat, în sfârşit, de atestate (cu brio) şi mai am un singur "hop": teza la mate de mâine. Dar nu contează, va trece super repede şi aia şi apoi îmi mai rămân 2 săptămâni de şcoală, din care ultima va fi cea cu ultimul clopoţel, banchet & stuff. E puţin ciudat să te gândeşti că "s-a terminat şi liceul". Nu-mi vine să cred că deja au trecut 4 ani de când căutam pentru prima oară sacou de uniformă şi pantaloni de stofă şi îi purtam mândră. Au fost ani frumoşi şi acum mă apucă nostalgia şi nu e bine... :)
   Să trecem la altceva! Ce ne place nouă cel mai mult? Cumpărăturile, desigur :) Aşa că vreau să vă arăt puţinele lucruri pe care mi le-am cumpărat zilele astea (v-am spus că nu prea mai cumpăr cosmetice, am multe chestii într-un project pan).


   Mi-am comandat de la Avon acest set pentru îngrijirea picioarelor la un preţ de nimic (16,99 lei), ceea ce înseamnă nici 6 lei/produs. Este format din exfoliant, loţiune răcoritoare şi spray răcoritor. Am folosit deja aseară scrub-ul şi loţiunea şi vreau să vă spun că aroma este genială, perfectă pentru vară! Particulele abrazive îndepărtează celulele moarte şi pielea călcâielor rămâne foarte fină. Loţiunea are o consistenţă uşoară, nu hidratează prea bine (dar pentru asta am alt produs Foot Works). În schimb, lasă picioarele fresh şi chiar răcoreşte. Îmi rămâne să testez şi spray-ul, dar, per ansamblu, eu spun că a meritat acest set.
   Am mai comandat şi noul gel pentru extragerea punctelor negre de la Clearskin Professional, dar nu a mai fost disponibil pe stoc şi îmi va fi expediat automat la realimentare. Abia aştept să îl primesc, să îl testez şi să vă scriu despre el.



   Cei de la Avon au fost drăguţi şi mi-au trimis un kit al noii game Solutions Truly Radiant şi două mostre ale noii loţiuni nuanţatoare VIP. Sunt foarte curioasă cum este, pare atrăgătoare. Promite să ofere luminozitate unui ten obosit şi tern. În plus, protejează cu SPF 20. 


   Şi, revenind la achiziţii, azi mi-am cumpărat alt cleanser de la Balea. Voi rămâne fidelă pe termen lung celui de aici, dar am zis să mai încerc şi altceva. Am deschis capacul şi pot să vă spun că mirosul acestuia nu este aşa fresh, dar sper să-mi placă.

   Asta a fost tot fetelor. Chiar ieri mă gândeam că în ultimul timp nu mi-am mai cumpărat cosmetice aproape deloc (câteva produse necesare de la Avon) şi m-am simţit tare mândră că am tot folosit din recipientele deja desfăcute. În curând veţi vedea o nouă postare "Empties", deci rămâneţi pe aproape.

Kisses!

9 comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere si bafta la scoala in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru atestate!:D si mult succes pt maine!!:)
    la setul asta ma uitam si eu dar pana la urma tot nu l-am comandat:P sa-l folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte curioasa de crema nuantatoare de la Avon, astept pareri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru atestate si succes la teza! e foarte emotionant sfarsitul liceului, eu imi aduc aminte cum am plans in hohote; chiar si acum cand ma gandesc, ma intristez. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si, cred eu, din viata multora. Majoritatea spun ca facultatea este cea mai faina perioada , insa eu tin sa ii contrazic - am avut momente foarte frumoase si in facultate dar, nemergand zilnic, lucrand cand si cand am pierdut multe. Si, din pacate, in ziua de astazi putini mai sunt cei care merg constiicios la facultate, asa ca bucurate la maxim de ultimele clipe de liceu :)
    Ps: sunt foarte curioasa de crema nuantatoare Avon

    RăspundețiȘtergere
  5. :O tu inca esti in liceu?
    Vaai, n-as fi zis :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le flolosesti sanatoasa!
    Sa ne scrii neaparat dupa ce folosesti gelul pt extragerea punctelor negre sa ne spui cum e, si pe mine ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere

Feel free to give me feedback!